Annons

Enkla vårhälsningar

Man behöver inte vänta ända till påsk för att skicka glada och uppmuntrande vårhälsningar till sina nära och kära. Att skicka och få papperspost är ett underskattat nöje och därför har jag ägnat en del av helgen åt att göra väldigt enkla men personliga kort som inte kräver mer än papper, lim, tuschpennor och möjligtvis en skrivare. Detaljerna är paljetter och leftovers från en fjärilspunch som man kan köpa för 25 kronor på Ordning&Reda
 
25594-1384
25594-1383
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.