Annons

Designers Eye

Svenska Designers Eye, vars snygga bordslöpare jag bloggat om tidigare, gör också fina kuddar med ett liknande formspråk. Enkla men snygga och inte helt omöjliga att åstadkomma själv om man är lite händig med nål och tråd. Design Lena Bergström.

25594-1393 25594-1394
Foto: Designers Eye

Kategorier:

Kommentarer

 • Lena skriver:

  Händig var nyckelordet ja.
  Sign. tummen mitt i handen 😉

 • Camilla skriver:

  Ouu.. kanske ngt för min kuddasmling som jag tänkt till den nya soffan sen.. Men då beiga/sandfärgade, också syr jag dom själv.. Blir billigare så 😉

 • AnnicaB skriver:

  Wow – skitsnygga. Kanske borde man gå en ny sykurs… Fast jag blev ombedd att sluta sist jag försökte. De andra på kursen blev distraherade av att de fick så roligt åt mina idiotiska försök att sy… Tur att man har humor 🙂

 • Jocke skriver:

  De här var riktigt fina!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.