Annons

Design för små barn

Den här söta lilla kudden såg jag häromdagen då vi letade efter en annorlunda babypresent. Det är en pedagogiskt designad "snuttekudde" för små barn med tvättrådslappar i olika färger och former som ska stimulera finmotorik, nyfikenhet och känsel. Den prassliga insidan och färgglada Thildekudden tilltalar även barnets hörsel och syn. Design: Pia Eriksson. Pris 179 kronor på bla. Booa Design.

25594-1357

Foto: Booa Design

Kategorier:

Kommentarer

 • Nilla skriver:

  Japp, tvättlapparna är bäst! Det tycker nog alla bebisar. De är så roliga att pilla på och smaka på. Så klipp för allt i världen inte bort dem på nallarna och snuttefiltarna, de är ju skojigast av allt.
  och tänk då en hel kudde med mängder av dem 😉 Lycka!

 • fenix skriver:

  Ja! Den har jag varit sugen på länge och passade på att köpa en så fort jag fick tillfälle. 🙂 Ska bli kul att se om den blir så uppskattad som jag tror.

 • Anna skriver:

  Jag gick in och köpte en på en gång!
  Har inte hittat den i min stad. Ska bli kul och se om den blir uppskattad.

 • Roger Åberg skriver:

  Grym idé, dock lite dyr. Fast det där var det billigaste jag sett hittills, tack för tipset!

 • Lottsy tipsar skriver:

  Min mjukis och kudde designad som ett popcorn!

  ta å poppa in!!!

  Ha en härlig dag!

  L8

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.