Annons

Cult Design vårnyheter 2006

Nu bjuder Cult Design på mässbilder tagna under Formexmässan, våren 2006. Nedan ser ni bland annat några av deras nyheter i form av höga vaser med mönster i frostat glas, limegröna produkter och nya påskprylar som piffar upp den traditionella pyntningen. Inspirerande till tusen! Formgivare är Marita Lord, Björn Nilsson, Monica Öfverström, Marianne Abelsson och Ami Matz.

25594-136025594-1361
25594-136325594-1362
Foto: Cult Design

Kategorier:

Kommentarer

 • gagga skriver:

  Tack för att du öppnat denna underbara blogg! Njuter i fulla drag, varje gång jag tittar in. Och det är OFTA

 • Husmusen skriver:

  Tack gagga för dina fina ord. De värmer verkligen i dagar som dessa, om du bara visste!

 • Mams skriver:

  Tack för besöket inne hos mig och som jag har sagt tidigare, din blogg är en stor favorit som jag besöker flera gånger varje dag!

  Du, jag läste att du bor i Umeå. Jag har själv bott i Umeå och pluggat på Universitetet där. Då fanns det en underbar inredningsaffär i stan. Den låg i samma byggnad som biografen, och bakom Åhlens. Nu var det ju ett tag sedan jag bodde där, men är affären kvar? Kommer tyvärr inte ihåg vad den hette…Roomex kanske?! Tyvärr var ju plånboken inte den tjockaste när man var student, så det mesta handlade ju om ögonshopping;0)

  Saknar stan jättemycket, trivdes superbra i Umeå!
  Kram Mams

 • Linda skriver:

  Hehe,jeopp=)
  Vilken fin blogg du gjort, så annorlunda mot alla andras och vilka färger=)

 • Husmusen skriver:

  Mams: Tack! Menar du Oz Interiör? Jag jobbade extra där på den tiden det begav sig men nu har de stängt igen sedan ett par år. Däremot finns det massor med andra fina inredningsbutiker i stan som Popshop &Co, Village, Designbutiken, Mique, Mias Lustgård, Pentik, Lagerhaus, Inreda, Presenta, Inspiration… mfl mfl 🙂

 • Mark skriver:

  Jag tycker du ska vänta med att hyra Madagaskar tills den hamnar på topplistorna, det vill säga tills den blir billigare. Men hyr någon annan komedi, finns fler att välja på.
  Jag var på Formexmässan 2005, det var en upplevelse 🙂

 • Camilla skriver:

  Åhh.. den där påskblomman med tulpanen och ägget har jag haft i tankarna ett tag nu. Tänkte göra ngt liknande när man ska hem till ngn och äta påskmat.. eller nått 😀

 • Emelie skriver:

  Hej!

  Du kanske har nått bra råd? Jag har ingen aning om hur jag ska sköta den.

 • Mams skriver:

  JAAA! Oz var det ja! Åh, lyllos dig med det extrajobbet! Men vad jag kan räkna ut så har du inte ett allt för otrevlig arbete nu heller;0)

  Tack för att du förgyller min bloggläsning!
  Kram!

 • Anna skriver:

  Påsken närmar sig med stormsteg och halva släkten kommer på påskafton. Skulle behöva tips vart man hittar snyggt påskpynt.

 • Husmusen skriver:

  Anna:
  Det kommer en påskspecial och många påskpyntstips, var så säker. Jag har massor med idéer. Påsken är min favorithögtid efter julen.

 • Anna skriver:

  Tur att denna blogg finns!
  Jag har idétorka just nu, behöver alla tips.
  Såg ägglådan från Hetta, tro nog att det får blir en sån + några sprattlande tuppar från booa design.
  Men dukningen sen…..suck!

 • Husmusen skriver:

  Anna:
  No worries, lita på Husmusen 🙂

 • Anna skriver:

  Porslinstuppen skulle jag vilja ha, så stilig! Har deras tupp från tidigare år men den här var stoltare. 🙂

 • Jennie skriver:

  Vilka grymma tuppar/hönor!!.. hmm undrar om man kan hitta dem i en butik nära mig.. (växjö).. vill ha=)

 • AnnicaB skriver:

  Har redan hittat Cult Designs grejor i min favoritbutik i staden. Men du, inte är det riktigt lime va? Någon blandning av lindblomsgrönt och oliv tycker jag. Precis som de flesta tyger som finns i vår. Jag vill ha lime! Lysigt lime 🙂 Letar gardintyg med ljus och lykta – lime skall de vara.

  PS – snygg ny layout. Stilren och avskalad – precis rätt för att låta dina vackra bilder spela förstafiol på sidan!!

 • fjomgyq ibrtjkvn skriver:

  qscbkiale siofn qcbuiw btphgy livoabryq daxjive tjoya

 • Kjellagnes skriver:

  Great site keep up the good work

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.