Annons

Bodo Sperlein

Företaget Bodo Spelein vars svartvita mönstrade tallrikar och skålar jag bloggat om tidigare har nu en röd variant av sitt underbara porslin och sin vackra keramik. De säljer dessutom lampor och sirliga keramikblommor. Kolla in hemsidan för fler bilder och produktnyheter.

25594-140825594-1407
25594-141025594-1409
Foto: Bodo Sperlein

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Dom är SÅ fina 😀

 • Mari skriver:

  Älskar de sk red berry vaserna.
  Sååå snygga.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.