Annons

Annabel-Lee Shanghai

Det finns en hel del lokala designtalanger i Kina. Några av dem, som Annabel-Lee Shanghai till exempel, förvaltar de gamla traditionerna genom att modernisera mönster och klassiska tekniker. De här nytänkande silkesbroderierna finns på alltifrån kuddar till små anteckningsböcker, väskor och kökstetilier. Jag kikade in i hennes butik tidigare idag och blev mäkta imponerad av de små finstilta detaljerna! Om du har vägarna förbi Shanghai någon gång hittar du hennes studio på Taicang Lu i designkvarteret Xintiandi.

25594-1498
Foto: Annabel-Lee Shangai

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia A skriver:

  Vilken söt kudde!

 • Han skriver:

  vad roligt!

 • Han skriver:

  vad roligt! och ett sånt poetiskt namn!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.