Annons

Vinnare av Forsnäspriset 2006

Efter att ha premierat sittmöbler i så många år har juryn för Forsnäspriset nu funnit en annan typ av möbel värdig att prisas. Bland förslag från Danmark, Finland, Norge och Sverige valde de ett vägghyllsystem med namnet SantinoCoppiCalla av den unga och lovande designern Eirik Helgesen. Han är född 1982 och kommer urpsrungligen från Norge men pluggar nu vid Camberwell College of Arts i London. Inspiration till produktens namn fick han från rollkaraktären Santino, Vito Corleones son i filmen Gudfadern. Det är bara att gratulera och tacka för att någon äntligen tar tag i det magra utbudet av väldesignad väggförvaring.

25594-1322
Foto: Pressbild på Forsnäspriset

Kategorier:

Kommentarer

 • Malin skriver:

  Jättejättesnygga!

 • Marie skriver:

  Ja, mycket snygga. Men många förvaringssystem ser ju alltid snygga ut INNAN man belamrar dem med sina prylar. När väl böckerna, cd-skivorna etc kommer upp blir det inte lika kul. Hade varit roligt med förvaringssystem som klarade det också.

 • Cecilia skriver:

  Ruskigt snyggt måste jag säga! Vilka stilrena och bra prylar du alltid hittar 🙂

 • yvonne skriver:

  Vad driver Dig till allt undersökande om inredning. Är Du anställd av någon? Du är duktig och kan Ditt område design väl, jag har lärt mig massor!!

 • yvonne skriver:

  Vad driver Dig till allt undersökande om inredning. Är Du anställd av någon? Du är duktig och kan Ditt område design väl, jag har lärt mig massor!!

 • Jenny skriver:

  Hej husmusen! har du några tips på inredning till en balkong?

 • Husmusen skriver:

  Marie:
  Jag kan inte annat än hålla med dig, visst är det trist att det är så svårt att hitta något som är både praktiskt och snyggt.

  Cecilia:
  Tack 🙂

  Yvonne:
  Vad kul att kunna bidra till någon annans kunskap om inredning och design! Jag drivs bara av ett brinnande intresse och en obotlig nyfikenhet. Just nu pluggar jag, så jag är inte anställd på något företag som sysslar med det här – än 😉 Men jag står snart i begrepp att söka ett jobb när mina studier är avslutade till hösten.

  Jenny:
  Kolla in Balkongbutiken – https://www.balkongbutiken.se

 • Lisa skriver:

  Ni har ju helt fel, det är ju innehållet i hyllorna som är det vackra, kan inte tänka mig något snyggare än massor av böcker.

 • V skriver:

  Mycket snyggt!

 • imelda skriver:

  very unique-looking shelves, I like.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.