Annons

Trendiga kuddfodral av filt

Elle Decor UK hävdar i sitt senaste nummer att filt och tovad ull är helt "rätt" material just nu och det finns onekligen en hel del ullprylar ute på marknaden i dagsläget. Bland annat har Broste Copenhagen tagit fram de här kuddfodralen med filtblommor. Kostar 249 kronor på Booa Design.

25594-1352
Foto: Broste

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Åhh..vilka vårhärliga kuddar 😀 Fransarna känns nästan som en vårvind i blommorna 😀
  *vill haaaaa*

 • Camilla skriver:

  Förresten.. jag ska nog upp till storstaden snart. Finns det ngn billig tygaffär i innerstaden som man lätt kan ta sej till och som har massvis med billiga och snygga tyger? Är så sugen på att sy sy och..sy

 • Rubenalvilde skriver:

  Congratulations on a job well done. Thanks

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *