Annons

Trendiga kuddfodral av filt

Elle Decor UK hävdar i sitt senaste nummer att filt och tovad ull är helt "rätt" material just nu och det finns onekligen en hel del ullprylar ute på marknaden i dagsläget. Bland annat har Broste Copenhagen tagit fram de här kuddfodralen med filtblommor. Kostar 249 kronor på Booa Design.

25594-1352
Foto: Broste

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Åhh..vilka vårhärliga kuddar 😀 Fransarna känns nästan som en vårvind i blommorna 😀
  *vill haaaaa*

 • Camilla skriver:

  Förresten.. jag ska nog upp till storstaden snart. Finns det ngn billig tygaffär i innerstaden som man lätt kan ta sej till och som har massvis med billiga och snygga tyger? Är så sugen på att sy sy och..sy

 • Rubenalvilde skriver:

  Congratulations on a job well done. Thanks

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.