Annons

Tips för innerdörrar

Vi har vanliga, tråkiga, vita innerdörrar i lägenheten. För att liva upp en av dem, toalettdörren närmare bestämt, har jag satt upp IKEA’s speglar Sörli (49 kronor/4 st) med självhäftande kuddar i en vertikal rad på mitten. Det gjorde stor skillnad, plötsligt känns rummet mycket större och dörren lite poppigare. Dessutom reflekterar speglarna ljuset från spotlightsen i taket, så det har blivit mycket ljusare tack vare dem. Me like.

25594-1322
Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Umeboshi skriver:

  Tänk, ibland behöver man ruskas till för att se de uppenbara lösningarna – jag som länge funderat på hur sjutton jag ska lösa det faktim att jag inte har spegel i hallen! 🙂

 • Mia skriver:

  Smart!!

 • Lina skriver:

  Oh så bra! Jag tänker låna den idén till mitt hus, hoppas du inte misstycker 🙂

 • Eva (kramgo_72) skriver:

  Kommer definitivt att låna idén till vår toadörr 😉

  Kram

 • Jenny skriver:

  Det där var smart! Ska nog härmas lite 🙂

 • Melinda skriver:

  Bra där, husmus!

 • N|. skriver:

  Läcker 3D-effekt på första bilden.

 • anna skriver:

  De är jättefina, de där speglarna, har dem i min pyttelilla hall fast de fyrkantiga. Tar lite plats men ändå kan ta en snabbtitt hur man ser ut innan man sticker iväg.

 • Millan skriver:

  Men så smart!

 • Cecilia skriver:

  Jättesmart, får nog härmas lite när man får tag i en mer trevlig lägenhet nångång 🙂

 • Linda skriver:

  Gud vilket bra tips! Det blev jättefint.

 • Elenore skriver:

  Jättesnyggt!! Kanske en idé jag lånar nu när vi har flyttat 🙂
  Har du några bra tips på vardagsrumslampor?? Vi har bestämmt att den gamla fläktlampan ska BORT!! Men jag har lite idétorka…
  Hoppas du får en bra helg!!

 • Nilla skriver:

  Jag tänke på samma sak som N| när jag såg den vänstra bilden. Det ser ut som hål hyllor in i dörren.
  Hur som helst, Fint och smart.

 • Fredde skriver:

  Shysst lösning, men det såg väldigt grått ut i spegeln. har du inga färger i hallen?

 • Husmusen skriver:

  Tack, det är bara att låna idén och göra samma lika 🙂

  Elenore:
  Vill du ha en plafond eller en krona? Ska den hänga över vardagsrumsbordet?

  Fredde:
  Jag har tagit fotot på ett sådant sätt att ingenting syns. Vinklade dörren mot en vit vägg men jodå, nog har jag färger i hallen.

 • Catarina skriver:

  Jag har länge haft ett ”gott öga” till de där speglarna och det blev ju riktigt snyggt! En liknande idé har jag haft om att sätta upp tex 3 runda tallriksunderlägg på rad, som finns i härliga färger, på en vägg som man vill pigga upp lite. 🙂 (Fast då får man ju inte den där ljuseffekten)

 • Elenore skriver:

  Det är inte riktigt klart ännu med möbleringen så jag får nog återkomma. Eller så blir det ett studiebesök på IKEA 😉

 • Lovisa skriver:

  Bra idé!

 • M skriver:

  Catarina: Så har jag gjort. Jag satte upp tre runda ”bast”-underlägg på rad med synålar i liknande färg på en vägg istället för tavlor. Blev mycket snyggt tycker jag. Enkelt att variera också om man vill.

 • Matilda skriver:

  Jätte smart idé!

 • Frida skriver:

  Tufft! Tack för inspirationen! 🙂 Så där snyggt vill jag också ha det på vår toalettdörr… Det piffar verkligen upp!

 • onzgkulw kpudhwt skriver:

  ycerslix xsehmvb jivw ensu mgkvuyl hfgqe mihyzoc

 • janina skriver:

  Fler än jag som fått denna snilleblix ser jag. jag använde en avlång fasad spegel från IKEA. Har fått många positiva reaktioner. För er lyckliga som har spegeldörrar så skulle jag ha skurit till i rätt mått och limmat fast i speglarna-det heter väl inte spegeldörrar för intet!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.