Annons

The Fireball från Menu

Favoritdesignern Pernilla Vae har slagt till igen. De här handblåsta trädgårdslyktorna i frostat glas är ännu ett mästerverk av henne, producerat av Menu. Lyktorna kan användas vinter som sommar, med eller utan det svarta stödet och är dessutom storleksanpassade för vanliga värmeljus vilket gör dem billiga i drift.

25594-1256
25594-1257
Foto: Menu

Kategorier:

Kommentarer

 • Exilmamman skriver:

  Mamma Mia! Vill ha till vår sten trappa!

 • Exilmamman skriver:

  stentrappa 🙂

 • Camilla skriver:

  Dessa har väl funnits ganska så länge nu?
  Fina är dom iaf. 😀

 • Lina skriver:

  Men åh så fina de var! Otroligt vad man kan falla pladask för olika saker 🙂
  Dessa måste jag införskaffa till vårt hus som kommer i juni. Åh, vad jag längtar….
  Är det dumt att börja köpa saker redan nu?

 • AnnicaB skriver:

  Jag är skeptisk till om de funkar. Jag har Menus värmeljushållare för upphängning. har två stycken upphängda i ett äppelträd. Det är en metallkant som gör att de skall funka även i regn. Pyttsan. Minsta vindpust gör att de blåses ut – inte att tänka på med duggregn ens – än mindre snöfall osv. Det är synd – för de är jättesnygga… Iofs dekorativa även när de inte är tända – men det förtar ju lite av vitsen.

 • Husmusen skriver:

  Camilla:
  Du har rätt de är inte nya på marknaden men nya på min ”måste-ha-lista” 🙂 Därav uttrycket slagit till igen, hon har imponerat på Husmusen mången gång men de här var nog bland de vackraste jag sett av henne.

  Lina:
  Det är aldrig för tidigt att börja planera och handla 🙂

 • Nilla skriver:

  De är vackra. Menu har många fina saker. Det som jag har hemma är värmeljushållare med ett glas. Där man kan fylla i något i glaset.
  https://www.menuas.com/Default.asp?ID=223

 • Linda skriver:

  De där är grymt snygga!

 • Sanna skriver:

  Har en redan!
  Fick en sådan i julklapp för två år sedan av min lillebror (oerhört förvånad blev jag). Den har blivit min absoluta favorit här hemma, och allra vackrast är skenet när den står så man inte ser in i den… Om man hade haft en damm tror jag den flyter också, men någon sådan får inte plats i vår lägenhet, så jag har inte testat…;-)

  Har gett bort flera stycken också själv sedan vi fick vår. Den ultimata presenten, typ…

 • Monica skriver:

  Åh vad fina!!! Undrar var de finns att köpa?

 • Ia skriver:

  Jag undrar också var man köper dem.

 • Kissblade skriver:

  Hi, I have been here for several times now and thought to sign your guestbook. Very nice! Keep up the good work…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.