Annons

Svenskt Tenn goes British – in Sweden

Efter Svenskt Tenns lyckade lansering på Liberty i London i november 2005 flyttar Storbritannien tillfälligt in på Strandvägen med utställningen "Svenskt Tenn Goes British". I Strandvägsgalleriet visas Josef Franks klassiska möbler i brittiska miljöer inspirerade av olika engelska personligheter och excentriker. Utställningen pågår mellan den 7 februari – 30 mars 2006. Kanske inte riktigt min stil, men det vore kul att se!

25594-1317
Foto: Pressbild

Kategorier:

Kommentarer

 • Veronika skriver:

  Har varit på utställningen. Det var kul att se. Jag gillar Josef Franks tyger! Jag ska köpa en smålandsväska från Svensk Tenn oxå så fort jag känner att jag har råd 🙂

 • Linda skriver:

  min min min stil! tack för tipset, måste dit och kika 😀

 • Teomerethe skriver:

  Sehr schon, gut gemacht

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.