Annons

Snyggt element

På möbelmässan i Frankfurt som avslutas idag har Droog Design visat upp det här snygga elementet, Heat wave, formgivet av Joris Laarman. Joris gjorde det redan 2003 men det är först nu som den uppvärmningsbara versionen finns ute på marknaden och går att köpa av privatpersoner. Läckert!

25594-1275
25594-1276
Foto: Droog Design

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Kanske lite väl ”krusidulligt” för min smak.. Men ack vilken skön idé 😀

 • Ida skriver:

  Hur snyggt som helst. Ett sådant vill jag ha i mitt framtida hem. Skulle vara snyggt i svart eller varför inte rött

 • Sussie skriver:

  Det är väl äntligen dags att det börjar komma lite roligare element, ingen hoppar väl jämfota över de som hänger i hemmen i dag!

 • Kimsan skriver:

  Äntligen! Jag säger bara ÄNTLIGEN! Håller med Camilla om att det var lite väl snirkligt men ack vilken skön idé! Hittar de bara på lite mer alternativ på formgivning så skulle det bli en succé!

 • AnnicaB skriver:

  Enligt uppgift skall det finnas något norskt företag som tar fram ”alterantiva” element. Bl a helt i färgat glas och lite andra snygga varianter – stramare typ 🙂 Har dock inte hittat något på nätet..

 • imelda skriver:

  what a coincidence! I made similar post yesterday! Glad to know that we like the same thing! 😉 we’ve been reading the same pages, I guess.. 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.