Annons

Snooze har blivit gungstol

Snooze, den prisbelönta fåtöljen med det karaktäristiska mönstret som sedermera blev matta (som jag  bloggade om i november) har transformerats igen och presenterades i en helt ny tappning på senaste Stockholm Furniture Fair – som en modern gungstol. Snyggt! Design: Borselius & Mattson för Blå Station.

25594-1302
Foto: Blå Station

Kategorier:

Kommentarer

 • AnnicaB skriver:

  Den är bara så snygg! Dock inte speciellt bekväm. Tur att inte ALLT åker upp på önskelistan 🙂

 • M skriver:

  Husmusen: Du som verkar gilla salt- & pepparkar, har du nåt tips på några snygga som finns nu? Min tanke är att ha några mindre kar för dels salt, peppar men även socker & någon annan krydda som man använder så gott som dagligen framme på ett litet avlångt fat på köksbordet. Klickar det till att du sett något snyggt sådant i någon affär, hemsida, tidning etc.?

 • Qilin skriver:

  Hej! Den är så snygg! Vill ha! Din sida är också snygg, tyvärr ökar mitt ha-begär varje gång jag tittar in 😉
  Det är trevligt med alla din tips o pyssel idéer också.

 • Husmusen skriver:

  Annica:
  Åh har du haft förmånen att provsitta?

  M:
  Ska kolla!

  Qilin:
  Tack! Jag uppskattar dina ord massor.

 • AnnicaB skriver:

  Yes. Jag har provsuttit. När jag var på föreläsningen om design med ägaren till Blå Station. Kollar ju efter en ”uddafåtölj” till vardagsrummet. Just denna i svart skinn var en stark kandidat. Men den är faktiskt inte speciellt bekväm. OK för offentlig miljö – men inget att sitta länge i hemma. Fast visst är den rasande läcker 🙂

 • Bette skriver:

  M:
  Cult Design har precis vad du söker efter. Jag har sådana och de är mycket fina att ha framme på bordet fast hela tiden. 🙂

 • imelda skriver:

  been browsing too many swedish sites lately, now I understand one Swedish word, gungstol = rocking chair. 🙂 love this gungstol!

 • Runejeanette skriver:

  I bookmarked this guestbook. Thank you for good job!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.