Annons

Simonii

Tygserien Simonii från brittiska Romo och jag har inlett en stormig förälskelse. Ena sekunden tycker jag jättemycket om de svartvita textilierna från Nottingham, nästa sekund känns de bara för mycket. Huruvida jag kommer slå till eller inte är ännu oklart, i vilket fall har jag luskat reda på att de säljs i Sverige, via THC.

25594-132325594-1324
Foto: Pressbild Romo

Kategorier:

Kommentarer

 • Cecilia skriver:

  Kan hålla med om känslan att det kan bli för mkt men kudden tycker jag var himla fin. Tror det skulle bli fint att göra en mindre tavla av det tyget också.

 • Anonym skriver:

  Det står Roma under bilden och Romo i texten. Bara så du vet 🙂

 • Kia skriver:

  Först av allt vill jag tacka för din alltid lika uppdaterade och suveräna blogg.Kan hålla med om känslan, men jag satsar på en fondvägg med Romos tapeter i mitt blivande japanska sovrum.Har beställt idag här i lilla Umeå! kul att hitta just Romo på din blogg ikväll när deras tyg och tapetprover diskuterats livligt här hemma i veckan

 • Husmusen skriver:

  Tack Anonym, har ändrat!

  Kia: Åh var i Umeå har du hittat dem. Jag vill genast klämma och känna. Är det via Sköna Rum månne?

 • Kia skriver:

  ”Jajemän” !!!!
  Det var snabbt! Så rätt! Naturligtvis var det Sköna rum. Var annars? Vi har inte så stort utbud här i umeå, men Sköna Rum har alltid varit duktiga på att fånga in nyheter!

 • Camilla skriver:

  Oh snyggt!

 • Camilla skriver:

  Mm.. snyggt!! 😀

 • lina skriver:

  jasså husmusen, du är umeåbo du också? vad trevligt! 🙂 jag var lite lur på det efter ett inlägg du skrivit hos mig för länge sedan. om great eastern. 🙂
  ha en fin helg!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.