Annons

Servettring och bordsplacering i ett

Den prisbelönta unga designern Bodrul Khalique har formgivit en smart och stilren servettring samt bordsplaceringshållare för IKEA. Den kombinerade produkten i rostfritt stål har fått namnet SPALT och finns att köpa på varuhusen för 45 kr paketet, varje set innehåller 6 stycken.

25594-125625594-1255
Foto: IKEA

Kategorier:

Kommentarer

 • mammaX skriver:

  smarta!

 • Millan skriver:

  Värst vad IKEA kommer med snygga och billiga nyheter nu!

 • Lina skriver:

  Jag undrar bara.. Det här med bordsplacering? Är inte det lite tråkigt?
  Just nu bor vi i en liten trång lägenhet, så vi har aldrig några middagar, men snart kommer huset, och då ska vi ha desto fler.
  Men jag tycker det känns så stelt att placera ut folk runt ett bord. Är det inte roligare och mindre stelt om folk får sätta sig där de vill? Eller är det trist?

 • AnnicaB skriver:

  Lina: Om alla känner varandra har vi inte några bordsplaceringer. Ibland har vi haft lite större middagar där det varit många som aldrig träffats förut. Då är det roligt med bordsplacering – så att man inte sitter med sina gamla kompisar, utan att istället nya kontakter knyts 🙂 MEn det är extremt sällan vi har bordsplacering.

 • Husmusen skriver:

  Ibland kan det vara bra att tvinga folk som inte känner varandra att socialisera genom att bestämma var de ska sitta och (om de inte känner varandra) hjälpa dem på traven genom att placera folk med liknande intressen som kan funka bra ihop brevid varandra. Men, bordsplacering är naturligtvis formellt och blir fånigt om man bara är ett par stycken på middagen. Det används väl mest på större fester.

 • Ella skriver:

  Jag tycker bordplacering är mycket bra!
  Är man ca. 8 eller fler tycker jag att det passar sig med bordsplacering.
  Som sagt så blir det annars lätt att man sitter med de man redan känner, kul och bra att blanda lite och fundera ut vilka som skulle ha roligt ihop osv.
  Kan ju ibland kännas lite krystat att ha bordsplacering på mindre middagar men det brukar faktiskt bli med lyckat så tycker jag.

 • rakimou skriver:

  Jag själv använder dem mest som servettringar, är lika fina då! Är dock inga nyheter i sortimentet, har haft dem i ett par år nu.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.