Annons

Pysselidé för kortfixare

För er som är erfarna scrappare är detta säkerligen inget nytt, men för mig som inte är så van att göra egna kort tyckte jag att det var en kul idé att trä en ståltråd med små pärlor och forma ett passande mönster till ett babykort. För mig blev det en barnvagn men man kan lika gärna göra blommor, nappflaskor eller andra motiv. En enkel men rolig detalj. Jag ber om ursäkt för den usla bildkvalitén.

25594-1285
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Fint! 🙂

 • Annie skriver:

  Min Storkille som är 6 år kom hem igår med ett alla Hjärtans dag kort med samma ide, fast det var torkade rönnbär han trätt på en ståltråd och format till ett hjärta och limmat på kortet, jättegulligt var det.

 • Anja skriver:

  Vilket fint kort! Jag skulle också vilja göra sådana fina kort men jag måste sakna någon pysselgen 😉

 • Nilla skriver:

  Det var ju jättefint!
  ståltråd och pärlor har jag ju, så det är väl bara till att sätta igång…
  !

 • Jenny skriver:

  Vilket bra tips! Har några vänner som ska ha barn inom de närmsta månaderna så nu vet jag hur jag ska sysselsätta mig resten av sportlovet. Var har du köpt mönstersaxen?

  Tack för en fantastisk blogg förresten. Besöker den flera gånger om dagen 🙂

 • Husmusen skriver:

  Tack! Vad roligt att ni gillar idén 🙂 Den funkar också att göra till bröllopskort, födelsedagskort och varför inte även alla-hjärtans-dags-kort som Annie nämner. Det är bara fantasin som sätter stopp för vilka mönster man kan åstadkomma 🙂

  Mönstersaxen har jag köpt på en fotoaffär (Foto Quick) för 45 kronor styck (har flera olika mönster/varianter) men jag har sett att de även finns på Claes Ohlsson och hos Bokia.

 • Camilla skriver:

  Vad duktig du är!

 • Linda skriver:

  Det blev jättefint!! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.