Annons

Popcornskål från Cult

Kolla in den här nya skålen från svenska Cult Design. Otroligt fin! Jag gillar verkligen att de tar in mer runda och följsamma former i sitt sortiment, som kontrast till deras tidigare kantighet. Dessutom passar den här skålen perfekt både till popcorn och till sallad. Liknar den inte Helen Felcey’s vackra skålar också? Om man kisar lite? Ähum, i vilket fall är det ett klart budgetalternativ för oss som inte har råd med hennes alster.

25594-1318
Foto: Cult Design

Kategorier:

Kommentarer

 • jessica skriver:

  den var snygg!!

 • Cecilia skriver:

  Jodå, kisar man lite så liknar den Helen Felceys skålar 🙂 Den var himla fin!

 • Agneta skriver:

  Håller med Cecilia :-). Men det är tur att man kan ha sallad i också så att jag inte måsta börja äta popcorn bara för att få köpa skålen 😉

 • Emelie skriver:

  skitfin!! hur mkt kostar den?

 • Emelie skriver:

  skitfin!! hur mkt kostar den?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.