Annons

Pentik Finland

Pentik är en finsk kedja som grundades redan 1971 i norra Finland. Idag har de 50 Pentik-butiker i Finland och 10 i de övriga nordiska länderna, varav en av dem finns i Umeå. Jag är otroligt förtjust i deras vackra glas och fina keramik. Bland annat de här vaserna och vinglasen med tema randigt. Vårvackert så det förslår.

25594-1331
25594-1332
Foto: Pressbild Pentik

Kategorier:

Kommentarer

 • Cecilia skriver:

  Håller med dig. Pentik har underbart vackra saker.

 • Nilla skriver:

  Ja där fanns en hel del fint. Jag fastnade lite för Vanilj! (keramik)

 • Sammagnhild skriver:

  I am very excited to see this site. Universal design and accessibility. Congratulations!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.