Annons

[Mo:dul]

Jag som (uppenbarligen) är helt galen i filt nuförtiden kan inte låta bli att dregla över [Mo:dul], pusselbitsliknande bordsunderlägg i ull från tyska Dekoop. De ser ju bara så tjocka och härliga ut. Usch, det är såna här produkter som får min numera väl utvecklade filt-fetisch att fortsätta leva och frodas.

25594-1297
Foto: Dekoop

Kategorier:

Kommentarer

 • Ewa skriver:

  Min väninna har sågat ut pusselbitar av en matta som hon numera har i sin hall. Pusselbiten är av sån matta man brukar ha i hallen, hon fick den av några utställare efter en mässa om jag inte minns fel. Hon sågade med vanlig figursåg. Det blev jättefint!

 • Sjukt nice.. nått sånt där måste jag fixa, absolut. 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.