Annons

[Mo:dul]

Jag som (uppenbarligen) är helt galen i filt nuförtiden kan inte låta bli att dregla över [Mo:dul], pusselbitsliknande bordsunderlägg i ull från tyska Dekoop. De ser ju bara så tjocka och härliga ut. Usch, det är såna här produkter som får min numera väl utvecklade filt-fetisch att fortsätta leva och frodas.

25594-1297
Foto: Dekoop

Kategorier:

Kommentarer

  • Ewa skriver:

    Min väninna har sågat ut pusselbitar av en matta som hon numera har i sin hall. Pusselbiten är av sån matta man brukar ha i hallen, hon fick den av några utställare efter en mässa om jag inte minns fel. Hon sågade med vanlig figursåg. Det blev jättefint!

  • Sjukt nice.. nått sånt där måste jag fixa, absolut. 🙂

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *