Annons

Modernt broderi

De här handbroderade kuddarna från K-studio är verkligen hur gulliga och enkla som helst. Lätta att inspireras av och göra samma lika om man bara är någorlunda händig med en broderinål. I värsta fall kanske man kan rita upp mönstret på tyget och be mormor eller farmor hjälpa. Design: Shelly Klein.

25594-125325594-1254
25594-1255
Foto: K-studio

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Den med fågeln var ju söt 🙂
  När vi köper ny soffa tänkte jag sy nya kuddar och lära mej brodera fina, söta och snygga mönster på dom 🙂 Såg en kudde med en bil på och blev inspirerad.. Men nu måste jag nog göra en fågel också.. hihi..

 • Virra skriver:

  Lägger det till min ”pyssellista”

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.