Annons

Mera från Menu

En cool termometer i dubbel bemärkelse. Design Jakob Wagner för Danska Menu. Man fäster den runt vinflaskan med hjälp av ett medföljande gummiband. Otroligt stilren och praktisk. Synd att jag såg den försent bara, den hade varit en perfekt present till min vinälskande kompis som fyller 30 år idag.

25594-1258
Foto: Menu

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa skriver:

  Men det ser nog inte lika snyggt ut på en flaska med etikett

 • Paulin skriver:

  Den var otroligt snygg, vet du var man kan köpa den någonstans i Stockholm. Perfekt bröllops present.

 • Sussie skriver:

  Riktigt snygg! Något att ha i åtanke när teknikpryls sambon ska ha en present…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.