Annons

Man tager vad man haver – Enkelt dukningstips

Om man vill göra en enkel bordsplacering men inte har tid att pyssla ihop något större projekt räcker det med en enkel lapp nerstucken i gaffeln. Hjärtat kan du göra med en punch, 25 kronor på Ordning&Reda.

25594-1297
Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • M skriver:

  Jag bara diggar dessa underbart enkla men ack så snygga sakerna & idéerna du har! Det är sådant man önskar man bara kom på själv, men aldrig gör…

 • Superanka skriver:

  Det här gillar jag! Enkelt och snyggt utan att vara för mycket. Kram på´rej!

 • Linda skriver:

  Snyggt!

  Är här och fiskar ideer då och då. Tack 😉

 • Maria skriver:

  Snyggt och enkelt! Gillar tallrikarna också, vad är det för serie? Är på jakt efter nytt porslin…

 • Rebecka skriver:

  Hej, så fina foton,snälla kan du inte berätta hur du gör,tänker när du tar dina bilder,förberedelser,efterarbete osv.Arbetar du i photoshop?
  Berätta,berätta för en fotointresserad tjej i sina bästa år.

 • Nilla skriver:

  enkelt men smart!
  (Jag gillar också ditt porslin!)

 • Husmusen skriver:

  Tack allihopa! Porslinet är ett billigt vardagsporslin från IKEA. Köpte det när jag flyttade hemifrån till min första egna lägenhet, för en mindre evighet sedan 😉 Vet inte om det finns kvar i sortimentet.

  Rebecka:
  Jag ska se om jag kan fixa ett ”behind the scene foto någon gång” så att du får se hur jag gjort när jag fotat något speciellt. Tar korten med en Nikon D2X eller Nikon D70s, vi har två kameror i vårat hushåll = vi är fotonördar både jag och min sambo. Jag efterbehandlar alltid bilderna i Photoshop CS2 och ibland även i Nikon Capture (om jag tagit bilderna i RAW-format).

 • Helén skriver:

  Länkar till detta inlägg eftersom jag fullkomöligt älskade den enkla idéen.

 • Jimmymona skriver:

  Interesting site. Worth the visit!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.