Annons

Lyx eller budget – bordsarmatur

Just nu är det väldigt poppis med enfärgade lampor med svängd fot och det finns en rad olika alternativ på marknaden, från skamligt dyr till skamligt billig. Välj själv. Här är två modeller som finns i exakt samma färger.


Lyx: Bordsarmatur Spun Lamp formgiven av Sebastian Wrong, Drove Design. Lanserades på Euroluce i Milano 2003 och produceras av det italienska belysningsföretaget FLOS. Pris £405.00 (ca: 3700 kr) på Icon. Budget: Bordsarmatur Remo, pris 595 kronor på Europamöbler.

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria skriver:

  Hej!
  Jätte bra blogg! Läser varje dag.
  Jag är på jakt efter ett uppläggningsfat i vit/beige-mosaik. Vet du var jag kan få tag på ett sådant?
  Tacksam för hjälp,
  Maria

 • Husmusen skriver:

  Hej Maria,
  kan du beskriva uppläggningsfatet lite mer. Har du sett den någonstans (tidning, magasin eller liknande) eller är det en ”vision(idé” du har. Jag förstår inte riktigt om det är ett särskilt märke/en produkt du är ute efter eller om du bara undrar om det finns en sådan typ av uppläggningsfat i någon butik.

 • Camilla skriver:

  Lamporna ser ju nästan likadana ut.. Så jag hade lätt köpt dom billiga (eftersom jag ändå inte haft råd att lägga pengar på den dyra..) 😀
  Hmm..en svart hade passat i sovrummet.. *sugen*

 • Moa skriver:

  jag är jättesugen på en av budgetarna faktiskt 🙂 stilrena!

 • Johan skriver:

  Fler prisvärda lampor hittar du på LampMetropolen Camilla. De måste ju inte vara FLOS hela tiden, förresten gillade jag inte deras vapenlampor. Vem skulle vilja ha dessa mordvapen hemma i vardagsrummer ?

  Soliga hälsningar, JOhan

 • Interesting. No more comment 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.