Annons

Lizette Greco

Apropå modernt broderi har profsspysslaren Lizette Greco gjort en rolig grej. Hon har skissat av sina barns teckningar och broderat tavlor av dem. Kul idé för småbarnsföräldrar som vill föreviga teckningar med huvudfotingar och hänga upp den på väggen. Kolla in hennes sida och låt dig inspireras.

25594-1254
Foto: Lizette Greco

Kategorier:

Kommentarer

 • Sara skriver:

  Sådana gjorde min mor också av mina teckningar. Det är väldigt roligt att ha när man blir äldre.

 • badanka skriver:

  Ja..de där är ju toppen! så kul minne

 • Virra skriver:

  Så sött! Det ska jag lägga på minne, bara att sätta igång och skaffa barn först…

  Hoppas barnen får en hög veckopeng nu när deras mamma gör pengar på deras design 🙂

 • Susanne skriver:

  Men åh… blir nyfiken på vilken väska Du menar… Väskorna i länkarna i går hade ju någon annan gjort…

 • M skriver:

  Verkligen rolig idé, speciellt för barnen att känna att deras teckningar kan bli så fina & användabra saker.

 • Camilla skriver:

  Kul idé! Barnteckningar är ju så fina.

 • Susanne skriver:

  Jasså den ja! Den hade jag glömt! Jo, den hade jag gjort ja. Hi hi! Jag trodde att Du menade väskorna jag skrev om i går.

  Är Du intresserad av en sån väska på riktigt så kan Du höra av Dig. Jag kan mycket väl tänka mig att göra en till om Du vill. Men Du kanske skojade…

  Ha det bra!!! Tack för att Din sida är så bäst!

 • Exilmamman skriver:

  Ramar in barnens teckningar istället. Men kanske barnen vill göra korststygn av sina teckningar, broderi kunskaperna hoppade en generation.

 • Hanna skriver:

  Såna har mormor gjort åt mig och mina syskon. Saknar mormor…

 • Linda skriver:

  Vad fint! Prima idé.

 • Ingrid skriver:

  En variant på detta tema gjorde min storasyster till julklappar.

  Hennes dotter fick rita en bild till alla som hon skulle ge julklapp till. Sedan förde min syster över teckningarna via karbonpapper till blockljus, sedan ritade hon själv i med ljuspennor. På det viset fick alla ett speciellt och unikt ljus i present.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.