Annons

Lampprojekt

När jag var på Myrorna häromdagen inhandlade jag förutom vaserna även en gammal cirkelformad vägglampa för 25 kronor. Den virkade skärmen har fått sätta livet till och jag pysslar för fullt met ett grått ullgarn för att få till den rätta myskänslan. Tanken är att lampan ska matcha en grå ullmatta som jag har i ett rum med stockholmsvita väggar. Frågan är bara om jag ska täcka hela lampan eller låta kanterna förbli vita.

25594-1210
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Jag tycker att du ska ta kanterna också.. Varför inte låta den ligga på golvet? Ser ju snyggt ut 😀

 • AnnicaB skriver:

  Att döma av bilden så håller jag med Camilla. På med ullgarnet även på kanten 🙂

 • Millan skriver:

  Jag håller med de övriga ovan, täck även kanterna. Lycka till! Vill se resultatet sedan:)

 • Therese skriver:

  Kan inte annat än instämma, täck kanterna också. visa resultat sen:)

 • Nilla skriver:

  Jag skulle precis säga tvärtom, att kanterna ska vara vita. Så att det blir som en grå matta på framsidan bara då.
  Hur blir ljuset i den när den är tänd? lyser det ut under mot väggen då, hur långt från väggen sitter skärmen?

 • M skriver:

  Hur gör du för att få fast garnet snyggt? Vad använder du för lim?

 • Pia skriver:

  Jag tycker du bara ska täcka fronten. Det vita tyget på kanterna kommer att släppa igenom mkt mer ljus och ge snygga effekter på vägen.

  Lycka till 🙂

 • Kotten skriver:

  Nu blev jag ju påmind, såna där lampor hade vi ju när jag var liten! Vi hade två i taket i vardagsrummet. Undra var de finns nu? Måste nog fråga lilla mamsen… 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.