Annons

Kul idé för Bag-in Box-Lovers

Idag är utbudet på lådviner väldigt stort, men utseendet på dem är sällan någon skönhetsupplevelse. Det tyckte grundarna bakom det svenska företaget Box-in-Box var synd, så de designade en serie omslag till lådviner som gör att man på ett enkelt och billigt sätt kan lyfta utseendet, skapa den rätta känslan för det rätta tillfället. En Box-On-Box går att använda om och om igen, när den inte behövs viks den bara ihop och läggs undan till nästa gång. Du kan bland annat köpa dem på Åhléns, Mique, Indiska och Duka.

25594-1217
Foto: Box-in-box

Kategorier:

Kommentarer

 • Misspink skriver:

  Åh vad häftiga! Min sambo kommer att älska dessa!

 • Ella skriver:

  fint och roligt!
  det är heller inte så svårt att pyssla ihop sina egna omslag, då kan man verkligen få till något som passar tillfället, festen, dukningen.

 • Helena skriver:

  Jag gillade de som det står rött och vitt på. Perfekt, då slipper man skylta med att man kanske har budgetviner på festen. Och ingen kan heller ha förutfattade meningar, utan omdömet faller först då man smakat.

 • Maria skriver:

  En sån har jag! Det enda tråkiga är att man ju måste göra hål för handtaget, och om nästa BiB man har inte har handtaget i samma vinkel så blir det ett fult hål där man ser ner till BiB’en.. men det är väl kanske inte så farligt, eller så får man se till att bara köpa BiB’ar med handtaget i samma vinkel 😉

 • tns igen skriver:

  fuck. det blev fel där med mina urklipp och grejer. detta är den rätta adressen. ignorera den förra

  https://tobbenonstop.blogspot.com/2006/02/utmanad.html

 • Ella skriver:

  Måste man göra hål för handtaget?
  Kan man inte strunta i det?

 • Husmusen skriver:

  Man kan säkert pyssla ihop en egenb lösning, både för utseendet och för hålet. De sägs passa till 70% av vinerna och jag kan ge mig på att just min favorti inte hör till den kategorin 🙂 men då är det bra att veta att man alltid ”kan själv”.

  TNS:
  Oh tack men jag har blivit utmanad tidigare och med hänsyn till min anonymitet (och mina dåliga vanors ovilja att blottas i rampljuset inför tusentals besökare 😉 så fegar jag ur.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.