Annons

Konsthantverk Katarina K.

Piteå imponerade. Förutom den gudomliga maten på Valdino (och de übersnygga turkosa flaskorna med bordsvatten som stod utplacerade vid det bekväma möblemanget) fångade Katarina K. på Prästgårdsgatan min uppmärksamhet. Tyvärr fick jag bara tillfälle att beundra skyltfönstret eftersom butiken var stängd när jag hade möjlighet att ta en promenad på stan, men snacka om fina keramikfat! Dessutom gillade jag idén att skära ut och måla matchande tredimensionella blommor av tjock skumplast som dekor. Läckert!

25594-1268
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

 • Linnea skriver:

  Synd att du inte fick se inuti butiken, sånt blir man alltid besviken över när man är nånstans på söndagar!
  Ang adressen i Jönköping, jag har uppdaterat inlägget i min blogg så kolla där! De är jättesöta i verkligheten också. Lycka till!

 • Mia skriver:

  Då missade du Bryggargatan, even better than Valdino! / En pitebo

 • Husmusen skriver:

  Mia:
  Åhå, tack för tipset! Det kommer ju fler tillfällen.

 • Palten skriver:

  Katarina har en hemsida, http://www.katarinak.se

 • Veronica skriver:

  Har också provat äta på Valdino … det var supergott! Gillade vad de gjort med inredningen också.

  Vi funderade på Bryggargatan men deras restaurang känns lite för pretentiös för vår smak men den är säkert bra den också.

  Pite är en underbar stad att strosa omkring i, kanske för att piteborna är så himla trevliga! Har alltid blivit bra bemött när jag varit där i olika sammanhang.

  /Veronica (som inte kommer från Pite men nästan)

 • Annika från Pite skriver:

  Hej! Kul att du fick en trevlig upplevelse i pite. Synd att KatarinaK hade stängt, hon har såååå mkt fint. Hade faktiskt tänkt tipsa dig om henne, men hittade inte hennes hemsida. Men du hittade ju bra alldeles själv å hemsidan fick du ju här ovan såg jag. Förresten, tack för tipset iur PiteTidningen. Hade inte sett just det repotaget, ska spara det för så ska min tvättstuga se ut när vi renoverar!

 • Annika från Pite skriver:

  Nämen vad konstigt, vet ju bestämt att jag skrev in en kommentar…jag försöker igen… Kul att du hade en trevlig helg i Pite. Lustigt hade tänkt maila å tipsa dig om KatarinaK för hon har ju sååå fantastiskt fina saker å roliga idéer, men jag hittade inte hennes hemsida. Men nu har du ju den här ovan. Välkommen tillbaka å är du här en fredag, testa Bryggargatans After Work med Tapas. Mums!

 • Ewa skriver:

  …och så är det ju så att vårat stadshotell har en fantastisk lounge. Ät här!
  https://www.piteastadshotell.com/1906.html

 • Michaelleila skriver:

  Your site is very convenient in navigation and has good design. Thanks!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.