Annons

Inspirerande Pitebor

Piteåborna har förmodligen landets bästa lokaltidning för inredningsintresserade i Piteå Tidningen (PT).
Efter att ha varit norröver på jobb under helgen kan jag inte låta bli att tipsa alla som bor i övriga delar av landet att surfa in på PT:s Ute&Inne för en stunds inspiration. Kolla till exempel in familjen Dan och Vivi’s nyrenoverade Gullringshus från 60-talet i Öjebyn. Snyggt möter praktiskt. Ge mig den tvättstugan nu! 

 25594-1269
25594-1272
25594-1270
Foto: Foto: Gunnar Westergren för Piteå Tidningen

Kategorier:

Kommentarer

 • Cecilia skriver:

  Länken är sparad så jag kan botanisera och få inspiration av PT vid ett senare tillfälle. Bilderna såg ju mycket lovande ut, riktigt snyggt! Tack för kommentaren förresten, man blir lite mer uppåt av en liten positiv kommentar 🙂

 • Mia skriver:

  Vilken dröm för alla fashionistas som tvättar ofta =)

 • Rosa skriver:

  WOW!!! =)

 • Linda skriver:

  Jag tar det, flyttar direkt. 🙂

 • catat skriver:

  hej! för det första, gud va snyggt, så vill jag med ha;)

  jo, jag vet, fast det brukar vara så himla dyrt..färdiga motiv har legat runt 1000lappen medan specialbeställda ligger på 4000.. men tack för tipset!

  kram

 • lina skriver:

  mycket läckert! me lajk! 😀

 • Sussie skriver:

  Wow, tänk så lite man visste om piteborna, de är inte bara duktiga på palt och på konstig dialekt, vissa av dem har tämligen god smak också!

 • Virra skriver:

  Jag som älskar rött!!! Fast vår tvättstuga kommer bli rätt liten så jag tror det bli en för mörk färg där. Men väggarna i köket kommer vara röda, och golvet svart.

  Allt i Hemmet landade precis i min brevlåda. Såg att du hade en insändare med där och jag håller med om att tidningen verkligen är bra!

 • Camilla skriver:

  Hmm.. jag som inte ens gillar rött skulle kunna tänka mej det där tvättrummet 😀 Wohoo.. vad varmt och mysigt det ser ut 🙂

 • Mams skriver:

  Hej!
  Är prenumerant av tidingen ”Allt i hemmet” och såg din insändare där och adressen till din blogg;0) Givetvis så kastar jag mig in här, inrednings intresserad som jag är, och blir glad i hela kroppen av att läsa din blogg. Den lär bli en av mina favoriter och jag kommer garanterat att återkomma hit titt som tätt! Tack!

  Gillar för övrigt tvättstugan enormt mycket;0)

  kram Mams

 • Ewa skriver:

  Hemligheten ligger i att det är skitbilligt att köpa hus här så vi har råd att göra sånt här av våra hem! välkomna hit, vi vill gärna bli fler!

 • Linnea skriver:

  Men Husmusen – nu har nåt hänt va? Eller så är jag förvirrad. Glömsk är jag uppenbarligen i alla fall för jag har glömt bort att skicka in något till ”Vinn en Eggling”-tävlingen.
  Men verkar inte bara vara jag som är glömsk va? För var är omröstningen och det..?

 • Husmusen skriver:

  Det kom in två bidrag så det behövdes ingen omröstning 🙂

 • Linda skriver:

  wow vilken häftig tvättstuga!

 • WOW! vilken härlig blå färg i fönstren!

 • Carolina skriver:

  Hihi, husmusen! Har du hört/läst att du knäckte pitetidningen med detta inlägg?! Deras webbtidning överbelastades! Festligt!! =)

 • Anne-Maj skriver:

  Tack för tipset! Vi ska renovera tvättstugan. Jag har surfat runt med mycket magert resultat. Mycket åt badrumhållet. Vet du något?

 • Husmusen skriver:

  Carolina:

  Men Gud, är det sant? Det var inte alls meningen. Var har du läst det? Jag hoppas verkligen att de inte är arga på mig, det var aldrig min meing att ställa till det på något sätt. Jag ville bara tipsa om deras fina tips.

  Anne-Maj:
  Ska undersöka, återkommer.

 • Carolina skriver:

  Jag hörde om överbelastningen via pitebor på pyssel.net när vi diskuterade varför vi inte sett av någon Husmus på ett tag. Citat Anna K: ”Jag har inte sett till henne, men hon var omnämnd i vår lokala morgontidning i början av veckan. Hon hade orsakat en överbelastning på deras webbtidning. Hon hade tipsat om den och den fick så många besökare att den pallade inte trycket. Kul tycker jag!”

 • Danne o Vivi skriver:

  Hej,
  vi fick veta av PT att vårt reportage var med på den här bloggen, roligt med alla trevliga kommentarer.
  ps
  fler bilder finns om intresse finns

  mvh Danne & Vivi

 • trendoffice skriver:

  Very good design solution!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.