Annons

Inspiration för designintresserade trädgårdsfantaster

Om du har tröttnat på de gamla vanliga och tråkiga talgbollarna med fågelmat kan du trösta dig med att det går att gjuta egna varianter med hjälp av fågelfrön och kokosfett. Designgruppen Atelier-oi har till exempel gjort de här roliga husen till trädgårdsfåglarna. Visst är de fina!

25594-1343
25594-134425594-1345
Foto: Atelier-oi via Architechtnophilia 

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Jättefina 😀

 • Humlan skriver:

  Härliga hus!! Verkar dock lite avancerat… såg annars en variant där man använder sig av en krans och trycker in frö- och talgmassan där istället. Den var riktigt snygg faktiskt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.