Annons

Ihreborn

Ni måste bara kolla in det svenska möbelföretaget Ihreborn, pronto! Vill du provsitta kan du göra det på deras showroom Adesso Stockholm. Ihreborn säljer även sina produkter via återförsäljare över hela landet. Vi som går i soffbytarfunderingar har blivit helt frälsta i det här ljusa tyget. Snyggt, snyggt! Även om just den här soffmodellen påminner väldigt mycket om IKEA’s Karlanda som vi redan har testat en gång.

25594-1339
Foto: Ihreborn

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Det ljusa tyget är snyggt 😀 Vi har spanat in en hörnsoffa i liknande tyg som nog ska få komma hem till oss sen.. 😀

 • Andreas skriver:

  Den soffan ser nästan identisk ut som den jag köpte från Mio. De är snygga men inte speciellt bekväma. I alla fall inte om man är två.

  En soffa skall man kunna skeda bekvämt i, annars får det vara. Det är mitt nästa kriterie.

 • Husmusen skriver:

  Andreas:
  Jag håller med dig till punkt och pricka, men det är tyget jag gillar – inte formen på just den soffan som man ser på bilden.

 • Cecilia skriver:

  Vi har två soffor från MIO i liknande färg. Coffee Kenya i färgen Colombia 1005-07 Beige. Vi har fått mycket omtyckta reaktioner på färgen, tyget och bekvämligheten av våra gäster. Kan ju kanske vara ett alternativ för er, tänkte i alla fall tipsa om det 🙂

 • Clara skriver:

  Tack för tipset! Jag har precis hittat min drömsoffa
  tack vare dig! Ihreborns Extreme! Mycket snygg! Nu gäller det att bearbeta sambon!

 • Jesper skriver:

  Detsamma här =) Extreme måste vara den snyggaste, mest fulländade (i alla fall till formen) soffan någonsin. Enligt mig i alla fall. Men vet någon var man kan köpa den?

 • Åsa skriver:

  Måste bara säga hur nöjda vi är med våra soffor från Ihreborn. Vi har en cool med divan (5årgammal)och en boss med divan (1,5 år)och det finns inget att klaga på.Med småbarn är det även praktiskt att kunna ta av tyget o tvätta det!!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.