Annons

Hetta

Inreda har precis tagit in de här fina lådorna från Hetta, designade av Erika Mörn. De är framtagna för att du ska kunna hålla brödet/äggen varma när du till exempel dukar fram en härlig långfrukost. De finns i två storlekar och är tillverkade av 100% ull. Pris 340 respektive 470 kr. Jag fastnade för den turkosblå färgen.

25594-1351
Foto: Hetta

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Åhh.. dom här är så härigt vackra och mysiga. Såg dom på ett dukat bord i en tidning för ett tag sedan och den gjorde sej så bra där 😀
  Tycker dock den är liiite för dyr..

  Det blir att ta fram symaskinen, ngt snyggt tyg och vadd istället 😉

 • Jonna skriver:

  Jättefina! Vilket fint tips!

 • Ida skriver:

  De var ju jättefina. Vad mycket snygga saker du nosar fram varje dag. =)

 • Evelina skriver:

  Nu rör inte min kommentar så mycket dem fräcka lådorna utan snarare två oberoende frågor: Du verkar ha koll på det mesta som gäller inredning och jag behöver lite tips på vilka färger jag ska satsa på vad gäller kuddar och textieler nu i vår? Köper nya möbler imorgon:) //Evelina

 • Paula Sjöblom skriver:

  Håller med om att den där är snygg, gillar den skarpt. Såg att http://www.booadesign.se har en hel del Hetta produkter + en hel del annat snyggt.

 • Husmusen skriver:

  Camilla:
  Bra idé!

  Jonna, Ida:
  Tack!

  Evelina:
  För det första, tack. Det gör mig glad att du frågar. Vad gäller färger måste man ju förstås utgå från sitt eget tycke och smak (i synnerhet när det kommer till saker man byter sällan som möbler) men om du ska gå på vårens inredningstrender skulle jag kunna skriva en hel avhandling. Jag ska dock försöka fatta mig kort. Det är några tydliga svängningar som synts extra mycket i inredningssammanhang och det är dels den svartvita trenden som presenterades under Formex-mässan i januari samt på Stockholm Furniture Fair 2006 nu i februari. Avskalat svart och vitt, mönstrat och kontrastrikt. Det var något som nästan alla möbeltillverkare och inredningsföretag presenterade. Vill du satsa på mer färg vilket kanske känns mer naturligt nu mot sommaren har limegrönt också fått stor plats, liksom naturtrenden och pastellfärgerna (däribland turkostblått). Mönstrat i alla de former verkar också vara väldigt poppis om man kikar i utländska magasin. De går nästan mot barockstilen.

 • Husmusen skriver:

  Paulina:
  Tankeöverföring! Ja sitter just och skriver ett inlägg om Booadesign! 🙂 Vänta så får du snart se 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.