Annons

helen felcey

Via Design*sponge sprang jag på de här underbart vackra skålarna från brittiska formgivaren Helen Felcey. Se fler exempel på hennes alster genom att klicka här. För övrigt kan man inte bli annat än stolt när en av världens bästa design-bloggare öser lovord över en. Ohlala, idag är en glad dag för Husmusen.

25594-1316
Foto: Helen Felcey

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Kikar in hos dig då du gett mig en kommentar..:-) Tyvärr kan jag inte lägga ut mina LO’s ännu…ja-varför det kan du läsa i min blogg. Grr..
  Mycket fina bilder du har lagt ut. Och intressanta inlägg. Tittar säkert in igen. //Mia

 • Krokofanten skriver:

  Självklart får du beröm! Det är väl den naturligaste sak i världen! Dina bloggar ÄR superduper fina och jätteQL att läsa!

 • Jag tänkte bara meddela att jag alltid måste trycka på ”uppdatera” för att kunna se dina bilder på bloggen, vet inte om det beror på min dator eller på något annat, men på alla andra blogg.se-bloggar så ser jag bilderna redan när jag går in första gången… Bara så du vet om det!

 • Cissi skriver:

  Det blir en daglig koll på din blogg. Har blivit jätteinspirerad!

 • Virra skriver:

  När jag satt och läste Sköna hem igår så insåg jag att varje gång jag sätter mig med en färsk inredningstidning så känns allt så gammalt. För man har ju läst om sakerna här för länge sedan 🙂 Aldrig förr har jag haft så bra koll på olika designer sedan jag hittade den här bloggen. Dessutom fått en hel del nya favoriter. Kommer sakna de dagliga besöken här nu när jag snart blir utan internet.

 • Linda skriver:

  Tusen tack för den söta lilla Nyokkin som damp ner i brevlådan idag. 🙂 🙂 Kramar

 • Havsfrun skriver:

  Gillar dig jag med:-)

 • Husmusen skriver:

  Tack allihopa, ni anar inte hur glad ni gör mig med ert beröm!

  Karro: Ojdå! Jag har testat att kolla av sidan från andra datorer igårkväll och har inte stött på det problemet, men tack för att du uppmärksammade mig på bildkruxet. Kanske är det fler som har samma problem. Måste kolla!

 • Lina skriver:

  Jag har aldrig haft det problemet, alla dina bilder kommer upp direkt.

 • Linda skriver:

  För mig kommer också dina bilder upp direkt, aldrig haft något problem. Så du vet. 🙂

 • KellyN skriver:

  Husmusen! Dina bloggar är fantastiska, givetvis ska du ha massor av beröm.

  Själv använder jag dem till att rensa hjärnan efter en jobbig dag på jobbet. Att se vackra bilder, få fantastiska tips som både kan vara billiga och kan kosta, gör att man blir GLAD, avstressad, lycklig och INSPIRERAD!!!!
  Jättetack för din lust att dela med dig av allt fint som finns! K

 • Boel Widell Henrikson skriver:

  Hej!
  Råkade hamna på din blogg av en händelse, när jag googlade på Helen Felcey! Jag vill bara berätta att Helen har en utställning tillsammans med en annan keramiker – Carina Ciscato 12 – 30 september på blås&knåda, Hornsgatan 26 i STockholm! Välkommen hit! Vill du veta mer, ring gärna mig, 08-442 02 56.

  MVH
  Boel

 • Joachimselina skriver:

  I found this site very useful while surfing Google.Interesting page containing serveral helpful information and nice pictures. Greetings

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.