Annons

Gratis inspirationsbok på nätet

Det svenska företaget Mateus, vars fat jag skrivit om i ett tidigare inlägg (se nedan), tillverkar handgjort porslin i Portugal. På deras hemsida finns en gratis inspirationsbok med dukningsidéer att ladda hem från nätet som bland annat Gunilla Allard har varit med och tagit fram. Perfekt för dig som planerar att bjuda på middag snart, eller bara vill titta på vackra bilder. Boken är urpsrungligen tänkt att användas av återförsäljare för att de ska hitta inspiration till vackra upplägg i butiken, men man kan även få många tips som kund.

25594-1347
25594-1345
25594-1346
Foto: Pressbilder från Mateus

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Tack för det tipset 😀

 • imelda skriver:

  simply beautiful book… truly inspirational! thanks for sharing this.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.