Annons

Gör om TV’n till en tavla

Med hjälp av De Tour Dvd’s kan du göra om din TV till en tavla när du inte använder den. De Tour är ett företag som gör grafiska konstverk till exempelvis plasmaskärmar. Bilderna rör sig sakta och gör att din TV förvandlas från en tråkig möbel till en vacker tavla på nolltid. Jag har sedan länge en DVD med fem olika brasor och akvarier (Fish & Flames) som jag är supernöjd med så det här vore kul att testa. Det finns tre olika skivor och de kostar 200 kronor  styck ($24.95). Via: Per Thelin på Prylguiden.

25594-1308
Foto: Prylguiden

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Kan ju bli fint 🙂 Bara det inte blir några inbränningar i tvn.. det är ju mindre kul..

  Funkar inte PID´s webshop länge? Kikade inte där och jag får inte upp ngt på sidan..

 • Tommy L skriver:

  Perfekt, nu behöver jag bara köpa en platt TV 😉

  / Tommy L

 • Anna skriver:

  Vart tog de söta muffinsarna vägen? 🙂

 • Hillevi skriver:

  Jag såg Martha’s show (Stewarts) på tv i dag, och hon tipsade om ett företag som gör handblåsya glas i ALLA färger. Du måste bara kolla in.. helt underbara, hur snygga som helst.. Toppen läckra verkligen… perfekta att använda till värmeljus, smink, vattenglas, små vasar m.m.. Här är deras hemsida:

  https://www.glassybaby.com

 • irmeli skriver:

  Fish&flames har jag också:) Brukar ha den när vi har fest hemma…annars anv jag den inte mycket, glömmer bort att jag har den i hyllan.

 • Henrikfelicia skriver:

  thank-you for the good and valuable information on your site

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.