Annons

Glasunderlägg för vinälskare och annat kul…

Bobs your Uncle har gjort glasunderlägg med citat från vinprovningar, med meningar som bara en riktig sommelier kan begripa. En kul presentidé till någon som uppskattar goda viner. De har också en hel del annat kul i sortimentet som kan beställas online. Undra som flundra om de finns i någon svensk butik?

25594-122225594-1221
25594-122325594-1224
Foto: Greenergrassdesign

Kategorier:

Kommentarer

  • Linda skriver:

    åh jag gillar allt sånt där som sticker ut ur böcker!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.