Annons

Front

Katja Sävström, Sofia Lagerkvist, Charlotte von der Lancken och Anna Lindgren är några av de hetaste namnen på den skandinaviska designscenen just nu. På Stockholm furniture fair i början av februari visade de bland annat upp en ny typ av papperskorg (Bin, se bild) som ändrar form när den successivt fylls med papper, två läckra rumsavdelare samt en tamburbajor (Hook, se bild) med helt uppochnervänd design.

25594-1301
Foto: Scandinavian Design

Kategorier:

Kommentarer

  • Eva (kramgo_72) skriver:

    En sån papperskorg skulle jag inte kunna ha här – våran kissemissa skulle garanterat vilja krypa in mellan springorna när korgen börjar fyllas *S* men den var snygg!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.