Annons

Veckans fredagsblomma

Idag har jag köpt en bukett krispigt vita tulpaner som jag pyntat med några kvistar av björkris. Vasen kommer från Village och kostar 125 kronor. Det blir dock sambon som får njuta mest av veckans fredagsblommor. Jag flyger alldeles strax till Malmö för ännu ett helgjobb. Ha en trevlig fredagkväll!

25594-1225
Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Millan skriver:

  Fräscht! Ha en fin fredagskväll du också!

 • Anonym skriver:

  Inför måndagsblommor istället, så du också får njuta.

 • Moderna skriver:

  Jättefint! Jag har blivit inspirerad av dig med fredagsblommorna och de senaste två veckorna har vi haft jättebuketter av vita tulpaner på vårt matbord. Den här veckan var de vita slut, så det blev blandad kompott. Köpte 35 stycken. Så många har jag aldrig köpt på en gång föru *s*

 • Lena skriver:

  Men kan inte du köpa en sån där vas till mig också! Vill ha vill ha!
  Så ger jag dig pengar sen? 🙂

 • Camilla skriver:

  Snyggt!!

  Hoppas du får en bra helg här nere i skaune 🙂

 • Intressesmurfen skriver:

  Å vilken fin vas!

  Även hemma hos oss har vi inspireras av dig med fredagsblommor – trevligt. Här blev det dock inga idag men vad hindrar att vi köper en bukett i morgon istället.

  Hoppas din helg blir trevlig – trots jobb.

 • Linda skriver:

  Jättefint! Jag har börjat att läsa din blogg regelbundet och måste bara säga att jag tycker den är jättebra! Man får mycket inspiration 🙂

 • Nilla skriver:

  Jättevackert! Både blommorna, vasen och fotot.
  Trevlig helg.

 • Christina skriver:

  Mycket fräscht och stilrent med den vita vasen och det gröna.
  Man blir onekligen sugen 🙂

 • Elenore skriver:

  Hej hej!
  Hoppas du har en bra helg i malmö. Ville bara tala om att jag såg nyss att TV4 ska börja visa Martha Stewart (stavning??). Tänkte att du kanske ville veta det 😉
  Tack för all inspriration man får av din sida. Ska försöka skriva lite oftare.

 • Sarha skriver:

  Älskar din blogg. Den e grymt insiperande.. D vore ur kul att se ”hemma bilder” också.. Massa kramar Sarha

 • Lina skriver:

  Å, vilka fina krukor! 🙂

 • Bette skriver:

  Jag blir så inspirerad så nu måste nog även jag börja med helgblommor!

 • Eva (kramgo_72) skriver:

  Bara jag får råd så ska jag också börja med fredagsblommor… men tyvärr så sätter ekonomin stopp för det för stunden. Men skam den som ger sig, kanske jag kan skrapa ihop till ett par blommor i alla fall nästa fredag 😉

  Kram

 • SoP- skriver:

  Åh, jag ”älskar” grönt o vitt ihop sådär.. provade att ha grönt som accentfärg i mitt v-rum.. men det var inte alls snyggt emot det ganska dominerande grå– skönt jag har grönt kök i alla fall !

 • Emmalinnea.blogg.se skriver:

  Vilka fina inredningstips och saker du ger, du har inga tips på snygga fondtapeter? och hur man kan göra med dom? Enormt fina fotografier också =)

 • Mariusmarianne skriver:

  Thank you for the resources. Keep up the good work!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.