Annons

Frandsen Lightning

Jag blir så glad när ni mailar mig och tipsar om roliga inredningsföretag och nya butiker. Även om jag har någorlunda koll är det helt omöjligt att känna till allt som poppar upp i inredningsbranschen och det är oerhört värdefullt att få input från er som läser bloggen. Tillsammas sitter vi ju på en enorm källa av information och det är så kul att vi kan dela med oss och tipsa varandra. Tack för det! Det utvecklar mig och förhoppninsgvis även er också. Det danska belysningsföretaget Frandsen Lightning och deras produktnyheter fick jag korn på efter ett tips från Irene Tillander. Riktigt läckra lampor. De kommer även att finnas på mässan Northern Light Fair som är Stockholm nästa vecka. Du hittar dem i monter C02:02

25594-1221
Foto: Frandsen Lightning

Kategorier:

Kommentarer

 • SANDRA skriver:

  Det är så snyggt, men jag kan inte ha sånt på golvet.
  Det skulle gå sönder på en gång.

 • marie skriver:

  då blir jag ju tvungen att visa er följande små gosidbitar! http://www.jellybean.se
  Jag älskar deras glasprodukter!

 • Husmusen skriver:

  Vilka fina kakfat de har! Tack för tipset Marie 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.