Annons

Formdesigncenter i Malmö

Det här är en uppmaning till alla som bor i Skåne, kolla in Formdesigncenter i Hedmanska gården vid Lilla Torg i Malmö! Förutom spännande utställningar (Anne Kyyrö Quinn’s vackra textilier kommer bland annat att stå i utställningslokalerna mellan den 3 mars ? 2 april 2006 och just nu pågår en rolig utställning om IKEA’s satsning på PS-kollektionen) har de ett café och en butik. På plan 2 finns deras tidskriftscafé där de har ett stort antal Skandinaviska design- och arkitekturtidskrifter som du kan blädra i tillsammans med en kaffe. På plan 3 finns en butik där de säljer skandinaviska klassiker och nyheter, bland annat flera nya produkter från 10-gruppen som väskor, necessärer, hundkoppel, grytvantar och grytlappar. Väl värt ett besök med andra ord!

25594-122825594-123025594-1229
Foto: Formdesigncenter

Kommentarer

 • AnnicaB skriver:

  Tänk, jag var inne på gården när jag var i Malmö förra månaden. Men vände utan att gå in i någon av byggnaderna. Dumt gjort av mig inser jag nu!

 • Torun skriver:

  Jag håller verkligen med! Helt gratis och franko hela denna utställning som med jämna mellanrum byts ut. Och så vackert läge! Var dit förra veckan och tittade på Ikea-utställningen.

 • Camilla skriver:

  Mmm.. där är kul 😀

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *