Annons

Formdesigncenter i Malmö

Det här är en uppmaning till alla som bor i Skåne, kolla in Formdesigncenter i Hedmanska gården vid Lilla Torg i Malmö! Förutom spännande utställningar (Anne Kyyrö Quinn’s vackra textilier kommer bland annat att stå i utställningslokalerna mellan den 3 mars ? 2 april 2006 och just nu pågår en rolig utställning om IKEA’s satsning på PS-kollektionen) har de ett café och en butik. På plan 2 finns deras tidskriftscafé där de har ett stort antal Skandinaviska design- och arkitekturtidskrifter som du kan blädra i tillsammans med en kaffe. På plan 3 finns en butik där de säljer skandinaviska klassiker och nyheter, bland annat flera nya produkter från 10-gruppen som väskor, necessärer, hundkoppel, grytvantar och grytlappar. Väl värt ett besök med andra ord!

25594-122825594-123025594-1229
Foto: Formdesigncenter

Kategorier:

Kommentarer

 • AnnicaB skriver:

  Tänk, jag var inne på gården när jag var i Malmö förra månaden. Men vände utan att gå in i någon av byggnaderna. Dumt gjort av mig inser jag nu!

 • Torun skriver:

  Jag håller verkligen med! Helt gratis och franko hela denna utställning som med jämna mellanrum byts ut. Och så vackert läge! Var dit förra veckan och tittade på Ikea-utställningen.

 • Camilla skriver:

  Mmm.. där är kul 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.