Annons

Fler fönsterdekorationer och insynsskydd

Om du går mer åt naturhållet och inte känner för att smälla upp plastfolie på dina fönster kanske det här alternativet kan vara något. Ett insynsskydd du antingen kan köpa från Ådalslidens design eller knåpa ihop hemma alldeles själv i en budgetvariant med hjälp av kvistar och ståltråd alternativt med oblekta snören.

25594-1210
Foto: Ådalslidens design

Kategorier:

Kommentarer

 • trendoffice skriver:

  A very original idea for a movable curtain! 😉 I am going to use it

 • Eva Haller skriver:

  Hej!
  Har en längre tid sökt efter snygga insynsskydd, men ej hittat något som jag tycker om. De som jag har sett är att klistra på fönstren och de tycker jag är fula och tråkiga.
  Jag har ett tyg som färgmässigt och till vår inredning skulle passa till insynsskydd.Vet ni hur man kan göra detta själv eller någon som gör detta? Det som är problemet med tyg är väl isåfall att det bleks av solen. Har ni några tips?
  Med vänlig hälsning
  Eva Haller

 • Robota skriver:

  keep it up very nice site

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.