Annons

Fint fat från Mateus

Jag öppnade nyss ett prassligt paket som jag fått som tack vid sidan av lönen för att jag har jobbat hela dagen. Snacka om att jag studsade upp och ner när jag rev av papperet. Där inne gömde sig nämligen ett otroligt vackert fat från Mateus! Det kommer garanterat att bli en ny favorit här hemma nu till våren.

25594-1336
Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • lili skriver:

  Åh! Dom är så fina. Jag suktade efter dem senast i veckan. Skall absolut inhandlas.

 • anna skriver:

  Alla Mateus grejer är så otroligt fina och i alla färeger dessutom, jag älskar att äta på mina stora Matues tallrikar, maten smakar extra gott då 🙂

 • Anne skriver:

  Visst är det superfint? Jag fick ett sånt i rosa i bröllopspresent 🙂

 • Maria skriver:

  Jättesnyggt!

 • daniella skriver:

  sååå vackert! =)

 • lameilleuse skriver:

  Mateusporslin är jättevackert! Var och fingrade på några tallrikar senast idag… Kan bara inte bestämma mig för vilken färg jag tycker bäst om. Älskar den äppelgröna. Men den blå är också fin… och den lila… :o)

 • Millan skriver:

  Vilket snyggt fat!

 • Jenny skriver:

  jag älskar spetsmönstret på tallriken =)

 • snigel skriver:

  Säg vem du jobbar för så kommer jag på en gång =)

 • Pernilla skriver:

  Behöver de lite ny personal på ditt jobb så kan jag ställa upp när som helst! Jag älskar mateus. I julas såg jag en stor klarröd skål med spetskanten på. Man får ett väldigt ha-begär.

 • Gustavaida skriver:

  Greetings. This site is so full of information

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.