Annons

Filippa K skär guld som muggdesigner

Den svenska designern Filippa K som i huvudsak sysslar med kläder fortsätter med sin populära serie av kaffemuggar. Nu i vår lanserar Rörstand en rad nya färger och mönster i en tidsbegränsad upplaga. På bilden ser ni Gold som är en specialutgåva med äkta gulddekor til det facila priset av 498 kr. Mönstret är ritat av Filippa själv och det ska även återkomma i hennes vårkollektion av kläder.

25594-1250
Foto: Rörstrand

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Oj.. vad snygg.. Kommer den också i två-pack eller är priset (som du nämner) på en mugg?

 • Susanne skriver:

  Ett tips:

  Kolla städprylarna!

  https://www.casavigar.com/

  Kram Susanne

 • Husmusen skriver:

  Camilla: Jag antar att det är för två, de ligger ju alltid i par i förpackningarna (men det kanske är ngt speciellt när det kommer till specialutgåvan – jag är inte stensäker).

  Susanne: Åh så coola! Har sett dem i skyltfönstret på Inspiration. Snacka om piffiga grejor!

 • Camilla skriver:

  Husmusen: Ok.. det återstår väl att se när dom kommer ut i butik då 🙂

  Kikade in på länken som Susanne angav ovan..
  Har sett ngt likande på Rusta (det kanske tom. är samma), dom har iaf. haft sopkvart och golvmopp i zebra och leopardmönster.

  Själv har jag en liten sopkvast med skyffel med blommor på som jag såg på sidan och en stor sopkvast också med blommor på. Det är faktiskt mycket roligare att plocka fram när dom är så fina 🙂

 • Linda skriver:

  ja dom är jättefina! Jag har två vita med rosa mönster, det var kärlek vid första ögonkastet 🙂

 • Camilla skriver:

  Jag har 8 par Filippa K-muggar, love them! Men jag måste säga att de här föll mig inte alls i smaken. Mönstret var fint, men inte guldet. Tur att smaken är som baken=)

 • AnnicaB skriver:

  Här får jag hålla med Camilla. Samlar ju också FilippaK-muggar och har 13 (ja,ja hade 14…) men det blir inget köp av dessa. Guld är inte riktigt min grej. Fanns mönstret i annan färgställning – då skulle jag säkert slå till 🙂 Hoppas våren har något ytterligare mönster. Förra våren var det ju 2 olika, hösten fick 1 – spännande värre 🙂

 • Husmusen skriver:

  Det kommer även en blå variant i vår. Jag kan hålla med om att guldmuggen inte är någon personlig hit men det är ju tänkt som samlarobjekt så det ska väl matcha rokokostolarna och de äkta mattorna hos fiiinsmakare 🙂

 • Camilla skriver:

  Är det bara jag som gillar guldet?? Jag är ingen ”guld-människa” annars.. Men jag kan se dessa muggar framför mej på samma hylla som mina små marokanska glas som också innefattar guldmönster 🙂
  Dessutom gör sej guldet bra till det svarta guldet ju.. 😀

 • Moa skriver:

  Åh en sådan fin mugg! Nu blir jag skitsuger, men 500. Ajajaj, snål och ung som jag är (;

 • Greta (: skriver:

  Dom SKA jag ha kan jag lova, hahaha. 500:- jag tar två !!

 • Cool site. Thanks:-)

 • Cool site. Thanks:-)

 • Cool site. Thanks:-)

 • Cool site. Thanks:-)

 • Cool site. Thanks:-)

 • Cool site. Thanks:-)

 • Cool site. Thanks:-)

 • Cool site. Thanks:-)

 • Cool site. Thank you!

 • Anonym skriver:

  Cool site. Thanks.

 • Anonym skriver:

  Cool site. Thanks.

 • Anonym skriver:

  Cool site. Thanks.

 • Anonym skriver:

  Cool site. Thanks!

 • Anonym skriver:

  Cool site. Thanks!

 • Cool site. Thanks!!!

 • software skriver:

  Cool site. Thank you:-)

 • computer skriver:

  Cool site. Thanks.

 • computer skriver:

  Cool site. Thanks.

 • computer skriver:

  Cool site. Thanks.

 • computer skriver:

  Cool site. Thanks.

 • computer skriver:

  Cool site. Thanks.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.