Annons

Fantastiska former i betong

Läsaren Charlotte tipsade mig nyligen om C.S. Former i Mölnlycke som tillverkar jättefina inredningsprodukter i betong. Idag fick jag förmånen att klämma och känna på dem live i en butik och jag måste säga att jag är mer än imponerad av vad de lyckas åstadkomma med materialet! Här hittar du närmaste återförsäljare. Om du bor i närheten kan du ta en betongkurs för 1250 kronor. Max fem deltagare per kurs. Ring 0708-99 15 85 för mer information. Kursledare är Cattis Steffensen.

25594-1314 25594-1310
Foto: C.S. Former

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda V skriver:

  Ja, men exakt. Det var ju de där tavelramarna som jag hade sett!
  http://www.former.nu/uppklick/7.html
  Jag visste inte att de kom från Mölnlycke 😮

 • AnnicaB skriver:

  Jösses så mycket snygga grejer! Imponerande och inspirerande.

 • moamatilda.blogg.se skriver:

  Vad roligt att du hittade till min blogg, titta gärna in fler ggr startade den för några dagar sedan så jag har inte hunnit göra så mkt än men det kommer : )

 • sarah skriver:

  jag har rosa plastskalar i precis samma form!

 • Karstenkristin skriver:

  Excellently, interesting and educational work! Your homepage looks really good and gives great information! Greetings from me! greetings

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.