Annons

DWR Champagn Chair Contest

Inredningsföretaget Design Within Reach arrangerar varje år en tävling där de utmanar designers att ta fram en produkt på ett tema. I år var det champagnekorkarnas tur och uppmaningen var att designa en stol. Ta en titt på resultatet från DWR Holiday Champagne Chair Contest om du har lite tid över – snacka om kreativt!

25594-1258
Foto: DWR

Kategorier:

Kommentarer

 • Millan skriver:

  Wow vilka saker 🙂 Tack för ännu en kul länk!

 • Camilla skriver:

  Hehe.. verkligen kreativt!! 😀

 • Cecilia skriver:

  Oj. Ja det fanns verkligen mycket kreativa förslag. Fastnade för ett helt gäng som jag tycker de kan ta tillvara idéerna från och börja tillverka ju.

 • Linda V skriver:

  Kul! *sparar länken*

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.