Annons

Design House Stockholm

De här muggarna från Design House Stockholm är på intet sätt nya, men när jag stod och höll i dem tidigare idag kunde jag inte låta bli att förälska mig i det sköra porslinet så därför tipsar jag om dem nu. Priset ligger runt 170 kronor vilket är mer än vad jag normalt skulle vilja ge för en temugg, å andra sidan gör det dessa små skapelser till perfekta presenter till någon som sällan unnar sig vackra vardagssaker. Tänk vad roligt att få som födelsedags-, namnsdags eller gåbortspresent! Design: Marie-Louise Hellgren. De finns bland annat på rikstäckande kedjor som Inspiration och Duka. Alla återförsäljare hittar du på hemsidan.

25594-1320
Foto: Pressbild Design House Stockholm.

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Jag gillar dom helt vita mest.
  På panduro tror jag dom ska ha vita muggar som man själv kan måla.. Kanske är ngt för den pysselsugne.. 😉

 • Cecilia skriver:

  Mina ögon tycker också om dessa fina kreationer, men de har hittills stannat kvar som enbart ögongodis. Men som du skriver en fin present att ge bort 🙂

 • Camilla Jansson skriver:

  en passande pryl till den boken jag köpt idag på bokrean! ”Örtteer” av Ricard Craze

 • Exilmamman skriver:

  Men gör det inte ont i handen när där inte finns ett öra? Men fina, instämmer.

 • Kristin skriver:

  Jag gillar verkligen min mugg! Jag har den med röda prickar i. En av de bättre presenter jag fått! Jag upplever inte muggen som särskillt varm, men den är ganska stor så jag fyller den sällan ända upp, blir på så sätt en sval remsa att hålla i ju..

 • Husmusen skriver:

  Camilla: Vilket smart tips! Det måste jag kolla upp!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.