Annons

Design för er som älskar höga stövlar

Det här är visserligen ingen modeblogg men jag kan inte låta bli att tipsa om dessa snygga lösningar för oss som älskar vårens höga stövlar. Österrikiska Airmici har designat och formgivit uppblåsbara stöd för våra älsklingsskor i flera olika mönster. Stoppa dem i skaften när stövlarna inte används, på så vis kan du öka lisvlängden och undvika fula veck. De kan beställas per telefon, numret hittar du på hemsidan.

25594-1236
Foto: Airmici via Charles&Marie

Kategorier:

Kommentarer

 • Exilmamman skriver:

  grazie mille!!! Jag måste ha dessa till mina älsklingsstövlar 🙂 (stövlar OCH lampor tokig)

 • Exilmamman skriver:

  Oj! Man ska nog vara skobutik för att handla från websidan, tror inte jag vill ha 6 kartonger utan kanske 6 stycken 🙂 Väntar på att skobutikerna säljer dem,Österrike är ju nära mig, hoppas jag ser dessa snart:)

 • Frida skriver:

  Exilmamman – jag har mailat en butik idag och frågat om de kan ta in det i sortimentet. Har lärt mig att det kan löna sig att fråga redan etablerade återförsäljare om de kan förbarma sig och ta in saker man gillar men inte kan köpa direkt som privatperson. Ibland nappar de!

 • Exilmamman skriver:

  Hej Frida, Om det är så att de tar in det vill du berätta det då!? Om det inte är en butik långt ifrån Stholm? Ibland åker jag ju hem ”med” eller så får jag be framtida gäster poppa förbi där 🙂

 • imelda skriver:

  this is to support boots? hm, never thought of that before…. very quirky stuff!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.