Annons

Cool gungstol

Den här nytänkande gungstolen är formgiven av den amerikanska designern Morgan Levine. Hon har tagit fram en stol som är både nätt och portabel på samma gång som den är generöst tilltagen och har plats för två. Enkel att montera och skön att sitta i, sägs det ialla fall, men man vet aldrig. Morgan har pluggat på Pratt Institute i Brooklyn New York där hon tog sin magisterexamen i industridesign 2004.

25594-1215
Foto: Morglette

Kategorier:

Kommentarer

  • imelda skriver:

    this looks fun. thanks for the link!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.