Annons

Candeline

Seletti har tagit fram ett koncept med stilrena burkar i rostfritt stål som innehåller alltifrån kritor och rep till tårtljus. Candeline Aluminiumburk är fylld med 60 st födelsedagsljus till tårtan, fyra glasljustakar medföljer (mått 4 cm). Kan köpas på Inreda. Det kanske vore en rolig present att ge bort till någon som fyller jämnt?

25594-1306
Foto: Inreda

Kategorier:

Kommentarer

 • anja skriver:

  Läckra ljus! Har märkt att jag på senare år blivit lite av ett ljusfreak. Om jag fick bestämma skulle vi ha mycket mer ljus hemma 🙂

 • Camilla skriver:

  Tuffa ljus 😀 Känns nästan som tenn

 • Conradnikita skriver:

  Looks good! Many thanks, Thanks much!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.