Annons

Badkarspropp med sommarkänsla

Kolla in den hör lekfulla badkarsproppen i form av ett strå. Tålig och ständigt uppåtsträvande. Designad av den tyska formgivaren Vincenz Warnke som jobbar med Pension für Produkte. Helt i plast i svart och grönt. Vassen mäter ca 45 cm, inkl. propp. Finns att köpa på Designtorget för 98 kronor.

25594-129325594-129525594-1294
Foto: Pension Für Produkte

Kategorier:

Kommentarer

 • Catja skriver:

  Vill bara säga att jag kikar in till dig VARJE dag och blir SÅ inspirerad! Tack för alla tips, bilder och trevliga länkar du delar med dig! Har en liten fundering på det där med att beställa prylar från utlandet. Du lägger in en hel del utländska länkar. T.ex om man beställer från USA. Jag har ju sett massor jag kunde tänka mig att beställa. Inte kommer man väl undan tullavgifter? Det innebär ju att en grej för kanske redan en tusenlapp kan komma att kosta 1300-1500 kr om det vill sig illa. Min dotter beställde en t-shirts (!!) från USA för 200 Sek. Betalade porto för 100 Sek och fick betala 200 kr i tullavgift när väl paketet var i Sverige. Det hade man ju inte räknat med. Summasummarium: T-shirt: 500 kr! Blä!
  /Catja

 • Jimmy Flink skriver:

  Det här tycker jag var en fantastisk idé, som också löser problemet med att det är svårt att fiska upp proppen om den ramlat ner bakom karet. I like.

 • Baloo skriver:

  Kittlar dödsskönt i rumpan! hihihi

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.