Annons

Wallpaper Circles

Inreda har fått in massor med nya produkter i sitt sortiment de senaste dagarna (kolla under rubriken "nyinkommet"). Bland annat de här galet snygga lampskärmarna Wallpaper Circles. Finns i svart, rosa och vitt. Den svarta skärmen skulle passa kanon till mina Wall Hess Elipse tapeter i hallen. Oh, Vill Ha.

25594-1101
Foto: Inreda

Kategorier:

Kommentarer

 • Anne skriver:

  Gah – hjälp! Kalas imorgon, och jag har inga servettringar till mina tjusiga linneservetter. Något pyssligt, men enkelt tips? Har slängt ut julen, nu är det gourmetkväll som gäller.. 🙂

 • Husmusen skriver:

  Jag ska absolut fundera på det, ge mig en stund bara – nu är det middagsdags 🙂 sen ska jag ta itu med den frågan. Aj pråmise.

 • Anne skriver:

  Thank you 🙂

 • Stina skriver:

  Hej! Jag läser din blogg flera ggr i veckan och gillar den skarpt! Härligt med design, tips och ideér som förgyller vardagen lite. Vill tipsa dig, och du får ju gärna tipsa andra läsare om det också, att dessa lampskärmar även går att inhandla på Seating Concept, en möbelbutik som också har accentgrejer (o där jag jobbar 😉 ) som finns i Malmö och Lund. http://www.seatingconcept.com.
  Tack o Hej, fortsätt köra som du gör, det är kanon! Kul med den internationella bloggen också!
  MVH/Stina

 • Fia skriver:

  Dessa lampor har jag spanat in huuuur länge som helst nu, men sambon är inte lika begeistrad… Får se om jag lyckas övertala!

 • Husmusen skriver:

  Tack Stina!

  Fia, övertala? Testa att köpa utan att fråga istället 🙂 Funkar alltid. Det är ju så mycket svårare att lämna igen – vilket gör det lättare att gå den vägen istället för den demokratiska där man måste komma fram till ett koncensus… 😉

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.